![]() |
מפגן הטסה במנחת ראשון לציון |
שליחת תגובה ![]() |
כותב | |
moshe ![]() חבר קבוצה קבוע ![]() ![]() הצטרף / הצטרפה: 21 ספטמבר 2008 מדינה: Israel מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() פורסם: 04 ספטמבר 2012 בשעה 23:26 |
חברים,
הזמנה לבילוי לכל המשפחה. מופע של מיטב המטיסים בארץ יערך ביום שישי 5/10/2012 במנחת הטיסנים בראשון לציון (ליד הסופרלנד). ההזמנה לקהל הרחב. ![]() |
|
אם כבר לכתוב אז שיהיה משהו מעניין
|
|
![]() |
|
hayim ![]() מנהל ראשי ![]() ![]() הצטרף / הצטרפה: 31 אוגוסט 2008 מדינה: Israel מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 896 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מכיר את ההטסות הללו.
מרתק לילדים, לילדים בנפשם, ולמבוגרים. בקיצור, לכולם.
|
|
הכתוב לעיל הינו הסבר ו/או רעיון המבוססים על נסיוני. יתכן וטעיתי, ויש דרכים נוספות, לפני ישום, בידקו. הדרך הקצרה ליישום היא הדרך שמכירים.
ל...חיים כספי אורנט תקשורת |
|
![]() |
|
אורח ![]() אורח ![]() |
נשמע מצויין! הבן שלי (שחוגג בר מצווה) מאוד אוהב את זה ואני בטוחה שישמח אם נגיע.
האם הכניסה חינם? אגב ההזמנה מאוד יפה :) |
|
![]() |
|
moshe ![]() חבר קבוצה קבוע ![]() ![]() הצטרף / הצטרפה: 21 ספטמבר 2008 מדינה: Israel מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 13 |
האירוע פתוח לקהל הרחב, ללא תשלום.
מתאים לכל הגילאים. התאריך הוא ביום שישי של חול המועד כך שהוא גם לקהל הדתי.
מציע להגיע מוקדם ולחנות בחניון החיצוני - לפני הפניה למנחת. נערך על ידי moshe - 20 ספטמבר 2012 בשעה 14:38 |
|
אם כבר לכתוב אז שיהיה משהו מעניין
|
|
![]() |
שליחת תגובה ![]() |
קפיצה לפורום | הרשאות פורום ![]() את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע על סקרים בפורום זה |
Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית תמיכה ומאמרים
פורום קבוצת sbsug בשיתוף עם-חברת אורנט תקשורת עמוד זה נוצר ב 4.375 שניות. | Copyright ©2001-2010 Web Wiz |