![]() |
פקודות ופונקציות |
שליחת תגובה ![]() |
כותב | |
hayim ![]() מנהל ראשי ![]() ![]() הצטרף / הצטרפה: 31 אוגוסט 2008 מדינה: Israel מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 896 |
![]() ![]() ![]() ![]() פורסם: 01 יוני 2011 בשעה 16:41 |
אני זקוק לתזכורת איך מפעילים פונקציה. בהנחה ויש לי סקריפט שכתבתי, נכון לעכשיו אני מפעיל אותו שורה שורה. איך אני מריץ את זה ב Batch ?
|
|
הכתוב לעיל הינו הסבר ו/או רעיון המבוססים על נסיוני. יתכן וטעיתי, ויש דרכים נוספות, לפני ישום, בידקו. הדרך הקצרה ליישום היא הדרך שמכירים.
ל...חיים כספי אורנט תקשורת |
|
![]() |
|
אריק ![]() חבר קבוצה קבוע ![]() ![]() הצטרף / הצטרפה: 09 פברואר 2011 מדינה: ישאל מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי סדר עבודה כזה:אתה יוצר סקריפט Power Shellעם סיומת *.psl. שומר אותו בתיקיה איפושהו, כמובן זוכר את הpath.
פותח פינקס רשימות וכותב: PowerShell.exe -command "c:\path to file\file.psl" שומר את זה בקובץ *.bat עכשיו אתה יכול לתזמן אותו או להריץ בcmd נערך על ידי אריק - 01 יוני 2011 בשעה 19:00 |
|
![]() |
|
אריק ![]() חבר קבוצה קבוע ![]() ![]() הצטרף / הצטרפה: 09 פברואר 2011 מדינה: ישאל מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 41 |
אם אתה צריך להריץ פקודת PS שחוזרת על עצמה למשל הוספת תיבות דואר בExchange אתה יכול לכתוב קובץ *.csv ולהכניס פקודה import-csv
|
|
![]() |
|
ShayLevy ![]() עורך ![]() ![]() הצטרף / הצטרפה: 26 אפריל 2011 מדינה: Israel מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 3 |
כדי לטעון סקריפט לזיכרון:
1. שמור את הסקריפט בקובץ עם סיומת ps1 2. מתוך PowerShell הקלד את הנתיב המלא לסקריפט אם אתה רוצה להריץ אותו ולצאת, למשל מתוך משימה מתוזמנת: PowerShell.exe -File "c:\path to file\file.ps1" במידה ויש לך פנקציה בתוך הסקריפט, כלול גם את הקריאה לפונקציה אחרי הפונקציה עצמה: ## test.ps1 ## function Test-Function{ param( $parameter1, $parameter2, ) bla bla } # invoke the function Test-Function -parameter1 <value> -parameter2 <value> נערך על ידי ShayLevy - 01 יוני 2011 בשעה 19:07 |
|
![]() |
|
hayim ![]() מנהל ראשי ![]() ![]() הצטרף / הצטרפה: 31 אוגוסט 2008 מדינה: Israel מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 896 |
אם זכרוני אינו מטעה אותי, יש לאשר sighning לעניין אחרת האופציה להרצת פונקציה מבוטלת.
|
|
הכתוב לעיל הינו הסבר ו/או רעיון המבוססים על נסיוני. יתכן וטעיתי, ויש דרכים נוספות, לפני ישום, בידקו. הדרך הקצרה ליישום היא הדרך שמכירים.
|
![]() |
|
מצאתי... מריצים את PowerShell כ administrator. משנים את ה Policy באמצעות הפקודה Set-ExecutionPolicy Unrestricted עכשיו לא צריך לחתום את הסקריפט. כמה חשוב היה המפגש. אנחנו יודעים מה לחפש.
|
|
|
![]() |
|
ותודה אריק ושי.
אני מצרף סקריפט דוגמא שלקחתי מהאינטרנט ומציא את רשימת ה Processes הרצים. נערך על ידי hayim - 01 יוני 2011 בשעה 20:31 |
|
|
![]() |
|
ShayLevy ![]() עורך ![]() ![]() הצטרף / הצטרפה: 26 אפריל 2011 מדינה: Israel מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 3 |
אני ממליץ על הערך RemoteSigned - ניתן להריץ סקריפטים, לא כאלה שהורדת מהאינטרנט.
|
|
PowerShell MVP
PowerShell Community Toolbar - http://tinyurl.com/PSToolbar |
|
![]() |
|
שמע, זה מתחיל להיות מהנה. הורדתי סקריפט גיבוי ואני מתחיל לקרוא אותו ולשנות לפי צורך. אני מסנכרן תיקיות עם PowerShell ולא עם Synctoy... שמח שנפגשנו באוואטר ידידי :) |
|
|
![]() |
|
מעניין מה יהיה באווטאר 2 :)
|
|
PowerShell MVP
PowerShell Community Toolbar - http://tinyurl.com/PSToolbar |
|
![]() |
|
avigal2005 ![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 14 נובמבר 2015 מדינה: Israel מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 6 |
יש איזה קורס PowerShell מסודר ?
|
|
![]() |
שליחת תגובה ![]() |
קפיצה לפורום | הרשאות פורום ![]() את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע על סקרים בפורום זה |
Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית תמיכה ומאמרים
פורום קבוצת sbsug בשיתוף עם-חברת אורנט תקשורת עמוד זה נוצר ב 1.906 שניות. | Copyright ©2001-2010 Web Wiz |